Wat kan je van ons verwachten?

Een methode die voor iedereen werkt

1. Intake gesprek

Het intakegesprek is een verkennend gesprek waarin we toetsen naar je noden. De vragen waar we tijdens dit gesprek een antwoord op zoeken zijn: hoe scoort je actuele website in performance? Hoe vinden mensen je online terug? Via welke kanalen spreek je met je bedrijf mensen aan? Op het einde van dit gesprek vatten we uitgebreid samen wat we voor jou en je bedrijf kunnen betekenen, nu en in de toekomst. Het gesprek is volledig gratis en vrijblijvend.

2. Kennismaking

Samen gaan we op zoek naar de juiste sfeer voor jouw bedrijf. Modern, eerder vintage, ecologisch, noem maar op. We selecteren samen de kleuren die jij wil gebruiken. Als er grafische vormgeving aan bod komt, wordt dat ook nu besproken. Teksten voor op je toekomstige website worden in deze fase aangeleverd en verbeterd indien nodig. De gegevens die we nu verzamelen, zullen dienen voor het finaliseren van jouw gloednieuwe website.

3. Correctieronde

Een correctiegesprek gebeurt steeds persoonlijk. Bij een ontmoeting bekijken we samen met jou de eerste indruk van je toekomstige website. Zaken als lettertypes, volgordes van informatieblokken, navigatiestructuren, weergave van afbeeldingen en zoveel meer worden besproken. Jij als klant mag zoveel corrigeren als je wenst. Jouw keuze en ons advies, hand in hand, zullen een website opleveren die voor de volle 100% bij jou past.

4. Programmatie

In dit stadium worden alle correcties doorgevoerd. Deze aanpassingen kan je tot op de voet meevolgen via een link die wij jou toesturen. De eindafwerking bestaat vooral uit detailwerk qua lay-out en onzichtbare programmaties die ervoor zorgen dat alle links uitstekend werken voor smartphone- en computergebruik.

5. Publicatie

Naar dit moment hebben we samen toegewerkt. Er volgt een laatste check-up en dan publiceren we jouw gloednieuwe website online. Deze is nu klaar voor iedereen die wil ontdekken wat jij doet en wat jouw zaak allemaal aanbiedt.

6. Evaluatie

Nadat we jouw website gepubliceerd hebben, gaan we keurig na hoe deze scoort en of mensen hem vlot kunnen terugvinden. We voeren regelmatig aanpassingen door om de vindbaarheid van je website te optimaliseren. We blijven op zoek gaan naar de beste marketingstrategie om jouw bedrijf zo sterk mogelijk in de kijker te zetten.

Contact Info

Overtuigd van onze resultaten? Neem dan gerust contact met ons op en we bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.


03 899 32 42

info@avanexus.be

Pierstraat 247, 2550 Kontich


Geen tijd? Save dan mijn gegevens op je smartphone.