Genereer meer
door online marketing

Bij ons kan je terecht voor het opzetten en het beheer van campagnes op Social Media en Google voor jouw onderneming. Samen zorgen we voor meer inkomsten.

Wat is online marketing?

Betalend adverteren op Google of Social Media

Door te adverteren verhoog je je vindbaarheid en positie in Google, of spreek je gericht mensen aan op Social Media. Het doel van adverteren is om meer leads te ontvangen, meer mensen naar jouw website te trekken, je inkomsten te boosten en naamsbekendheid te genereren.

Contacteer ons
Ava Nexus
Image Description

Hoe werkt het?

Jij bepaalt het budget, wij doen het werk

  • 1

    Budget vastleggen

    We stippelen samen een maandelijks marketingbudget uit dat past in jouw onderneming. Dat kan tevens elke maand gewijzigd worden, zo heb je totale controle over je uitgaven.

  • 2

    Lanceren van de campagne

    Wij lanceren jouw campagne online rekening houdend met je doelgroepen en de regio waarin je werkzaam wil zijn, en vergroten zo je vindbaarheid en positie in Google en Facebook.

Meer informatie?

Het nut van online marketing?

Het zorgt ervoor dat klanten bij jou terecht komen

Lokaal

Klanten vinden sneller de weg naar jouw winkel via Maps & Waze. Zo vergroot je je fysieke bezoeken.

Zoeken

Zoekadvertenties zorgen ervoor dat jouw winkel bovaan de resultaten komt als klanten zoeken naar je producten of diensten.

Naamsbekendheid

Vergroot de naamsbekendheid van je winkel of merk, door te verschijnen op duizenden andere websites met gelijkaardige content.

Shopping

Potentiële klanten krijgen sneller uw producten te zien, wanneer ze geïntereseerd zijn om een aankoop te doen.

Meetbare resultaten

We bezorgen je maandelijks een volledig rapport.

Image Description

Wat wordt er gemeten?

Elke maand genereren we een rapport waarin staat hoe jouw campagnes presteren. We kijken naar de hoeveelheid vertoningen, het percentage van de mensen dat doorklikt naar je website, en hoeveel van die mensen contact me je hebben opgenomen voor de aankoop van een product of de aanvraag voor de opmaak van een offerte.

Hoe belangrijk is dat?

Na het bekijken van de prestaties, gaan we de campagnes aanpassen. We creëeren meer campagnes, gebruiken nieuwe titels, sluiten zoekwoord uit of voegen er toe. Zo verhogen we de optimalisatiescore van je Ads. Dat betekent concreet minder uitgaven en meer inkomsten!

Contact Info

Overtuigd van onze resultaten? Neem dan gerust contact met ons op en we bekijken wat we voor jou kunnen betekenen.


03 899 32 42

info@avanexus.be

Pierstraat 247, 2550 Kontich


Geen tijd? Save dan mijn gegevens op je smartphone.